dinsdag 11 juni 2013

Groene Dag CNME Landgoed SchothorstOp zondag 16 juni 2013 organiseert CNME Landgoed Schothorst de Groene Dag.
Tussen 13.00 en 17.00 uur bieden meer dan 25 groene en duurzame organisaties uit Amersfoort en omstreken gezamenlijk een gevarieerde middag op Landgoed Schothorst.

Voor ieder wat wils
Elk jaar vinden bezoekers het gezellig om te struinen langs de marktkramen en te genieten van een lekker hapje of drankje.
Ook op deze Groene Dag is er weer een verrassende informatiemarkt, sfeervol terras, experience center van 033energie en er zijn diverse activiteiten voor kinderen. U kunt genieten van de wandelroute en op het Middeleeuws Erf is een ganzenhoeder en ook de Vikingen zijn er weer, zij tonen het dagelijks leven uit de Vikingtijd, rond 800 na Christus.

Inspiratie
Op de Groene Dag kan iedereen van jong tot oud kennismaken met duurzame en groene Amersfoortse groepen en organisaties. Binnen het thema ‘Groen bij Huis’ doet u inspiratie op voor uw tuin, kostenbesparingen, woonplezier, kookkunsten, wandelingen en meer.

Kinderactiviteiten
Kinderen kunnen een speciale puzzelroute doen, kaarsen rollen, tussen de Vikingen lopen, een workshop fotografie volgen, schminken, waterleven onderzoeken en nog meer. Kom genieten, je komt ogen en oren te kort!

Wanneer
zondag 16 juni 2013 (13:00 - 17:00 uur)

Kosten
GRATIS

Opmerkingen
Honden niet toegestaan.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...