Pagina's

02 maart 2016

Breekbrood...

Brood bakken blijft fascinerend.

Dit keer een breekbrood, gevuld met geraspte geitenkaas,
kalamata olijven, geroosterde pijnboompitten
en gedroogde tijm.
En natuurlijk knoflook, hoe kan het anders!


Wat je verder nodig hebt, is een pak broodmix,
bijvoorbeeld Biologisch Rustiek Broodmix van AH.
Een paar eetlepels dikke yoghurt of ricotta
om het kaasmengsel lekker smeuΓ―g te maken,
samen met een scheutje olijfolie.
Nigella zaad te versiering.

Brood kneden en uurtje laten rijzen in de broodmachine.
Met de hand doorkneden.
Uitrollen tot langwerpige lap.
Bovenkant beleggen met kaasmengsel.
Oprollen tot lange rol.
Rol in plakken snijden.
Plakken op bakpapier in wijd bakblik verdelen.
Nigellazaad strooien.
Opnieuw onder plastic laten rijzen
tot de omvang verdubbeld is.
Afbakken op 220*C in ongeveer 25 minuten.

Mjammie...

Liefs van K'neeltje
XX

29 februari 2016

BrievenBoekje...

BrievenBoekje voor Christine,
gemaakt met heel veel verschillende kraft-enveloppen
en een kadotasje.





























20 februari 2016

Zeepjes...

Schattige, kleine zeepjes van Dille & Kamille.
Een stukje mooi (handgeschept) papier,
een stoer touwtje
en een klein labeltje eromheen:
een lief klein kadootje.

Leuk om mee te sturen met de WolTrollPost.


09 januari 2016

Oud brood...

Broodje, gebakken van een 'restje' pizzadeeg, dat overbleef na het pizza-gourmetten. Ondanks een nachtje in een plastic zak in de koelkast is het deeg prima gerezen.

25 december 2015

Kerst 2015


20 december 2015

KerstPost...

Kruidige KerstPost...